Ze zijn niet meer weg te denken, ik hoor al mijn vriendinnen erover en het wordt tijd dat ik ze ook haal. Dan heb ik het natuurlijk over cowboylaarsjes. De winter is weer aangebroken en het is tijd om mijn zomerschoenen in de kast te zetten en een nieuw paar laarsjes haal.

Dezelfde schoenen

Ik heb al een tijdje een paar schoenen op het oog. De sendra laarsjes van Van Arendonk in de kleur bruin. Ik zie het al helemaal voor me. Ze hebben hier de leukste, meest stoere laarzen met schuine hak en riempje aan de zijkant. Ik was op slag verliefd. Ik voelde me meteen Dolly Parton. De western boots zijn eindelijk weer terug. Ik weet dat deze laarzen lang meegaan, dus ik was er snel over uit. Bestellen maar. De volgende dag waren de schoenen al geleverd. Maar er was iets vreemds. Er waren namelijk twee paar laarzen geleverd. Ik vroeg aan de postbode of hij zeker wist dat ze allebei naar dit adres moesten. Hij was er zeker van. Toen ik even later goed keek naar het etiket werd alles mij duidelijk. Mijn zus had ook sendra laarsjes besteld. Ik riep haar naar beneden en we moesten allebei lachen. Dit wisten we niet van elkaar. Even later bleek dat zij ook nog eens hetzelfde model had gekocht als ik. Gelukkig wel in het zwart.

Waar komen deze laarzen vandaan?

De boots zijn helemaal weer in. In 1913 is het merk begonnen met het maken van deze laarzen. Ze maakte er een enorme hit mee. De laarzen worden in 250 stappen voor maar liefst 90% handgemaakt. Deze werkwijze maakt de laars ontzettend stevig en trendy. Na loop van tijd vormen de schoenen naar je voeten. Hierdoor lopen ze extra lekker. Omdat elke schoen bijna helemaal handgemaakt is, maakt de schoen die je draagt extra uniek. Mijn zus en ik hebben misschien wel hetzelfde model, maar zeker niet dezelfde schoen.

Trendsetter

Toen mijn moeder erachter kwam dat zowel haar vriendinnen, als haar dochters allemaal de cowboylaarsjes droegen, moest en zou zij ook een paar kopen. Nu weet mijn moeder niet dat mijn zus en ik al een paar voor haar gekocht hebben. Ze is namelijk zondag jarig en ze verdient het om niet meer in haar rubberen laarzen te lopen.

Nu we allemaal dezelfde schoenen hebben, kunnen we verder mensen gaan influencen. Ik weet zeker dat deze trend nog voor een lange tijd blijft terugkomen en dat je in de loop van de tijd steeds meer hippe dames ziet lopen met deze schoenen