Een huisdier is hard werk. Uitlaten, voeren, eten kopen. Maar een huisdier is vooral fantastisch. En ook je huisdier, eigenlijk vooral je huisdier, verdient weleens een keer iets extra’s. Een speeltje, een nieuwe riem, een ballengooier, een nieuwe bak of kooi. Meer ruimte. Hierom zijn er merken zoals Trixie, die alles in huis halen om jouw huisdier een fijner leven te geven. Maar wat hebben ze dan zo al in het assortiment?

Terug naar de jaren 70

Het bedrijf Trixie wordt al in 1974 opgericht door Bonnik Hansen. Veertig jaar later leveren ze aan bedrijven over de hele wereld. Ze hebben een ontzettend breed assortiment. Trainingsspeeltjes, intelligentiespelletjes, snacks, eten, verblijven, voor allerlei huisdieren. Van katten en honden tot vogels en cavia’s. Ze hebben dus zowel ‘extra’s’ voor je dier, dingen die je dier niet persé nodig heeft maar wel heel leuk vindt om te krijgen, als de dingen die je sowieso nodig hebt. Alles wat je wilt voor je huisdier kan je bij Trixie vinden.

Al die producten!

Voor honden hebben ze bijvoorbeeld een hondenrekje. Zo kan je op een veilige manier bepaalde delen van het huis afschermen voor je hond, zoals de trap of een babykamer. De hond kan zich ook niet bezeren aan het rekje, daar is zeker voor gezorgd. Ook verkopen ze drinkfonteinen voor zowel honden als katten. Heel vaak hebben huisdieren een bakje stilstaand water. Stilstaand water moet eigenlijk elke dag vervangen worden, anders is het niet goed voor het dier. Met een drinkfontein heb je dit probleem minder, omdat het water constant stroomt. Zo heeft je huisdier altijd vers water dat goed is voor hem/haar.

Ook verkopen ze kleding en andere benodigdheden voor extreme weersomstandigheden. Ze hebben winterjassen en schoenen voor honden, zodat je met je hond op avontuur kan, zelfs al is het terrein of het weer extreem. Ook hebben ze een Cooling Mat, een mat die je op de grond legt en die koud wordt, zodat je dier er lekker op kan liggen tijdens een hittegolf.

Als je je huisdier wilt trakteren ben je bij Trixie aan het juiste adres. Zowel voor de bare essentials als voor alle extra’s, check Trixie!