Momenteel is iedereen op vakantie, gaan ze op vakantie of komen ze net terug van vakantie. En jij zit daar te werken, alsof de vakantie periode nog helemaal niet aangebroken is. Maar geen paniek, want jij hebt jouw vakantie nog te goed, dus daar kan jij straks iedereen jaloers mee maken. Iedereen zit dan weer terug in het drukke werk ritme, en jij kan er nog even lekker tussen uit. Maar net zoals iedereen, heb jij natuurlijk ook nog wat boodschappen nodig die je moet aanschaffen voordat je op vakantie gaat. Denk bijvoorbeeld aan jouw partner. Die nog even een paar instappers moet hebben om te kunnen dragen tijdens de vakantie, dan ga jij natuurlijk online op zoek naar instappers heren om te kijken of er nog iets leuks tussen zit.

Inpakken is als voorspel

Het leuke begint natuurlijk al met het inpakken. Want dan ga je al helemaal bedenken wat je aan gaat trekken en wat je allemaal mee gaat nemen. Dan ben je eigenlijk al een beetje op vakantie, zonder dat je je huis hebt verlaten natuurlijk. Eigenlijk kan je inpakken zien als voorspel, het maakt het begin leuker en het wordt opgebouwd naar iets wat helemaal leuk is. En dat is in dit geval dan de vakantie. Want hoe heerlijk is het om nog op vakantie te gaan.

Goed weer heb je al mee kunnen pakken

Je bent al een beetje voorbereid op het mooie weer, want in Nederland hebben we flink wat mooie dagen gekregen om aan de hitte te wennen. Al was het niet eerst rustig inkomen maar gingen we gelijk door naar de echte hitte die we in Nederland niet gewend zijn. Maar het zonnetje opzoeken in het buitenland is altijd een goed idee. En dar heb je natuurlijk ook vakantie voor. Maar wanneer je jouw vakantie in Nederland viert, word je hier ook overspoelt met mooie zonnige dagen. Want de zomer in Nederland zit vol met mooie, zonnige dagen. 

Maar na weer een jaar hard gewerkt te hebben, ben jij ook toe aan een paar dagen goed genieten.  En dat heb je dan ook meer dan verdiend. Want iedereen verdiend een lekkere ontspannen vakantie na een jaar hard werken. Ga jij dan voor een vakantie waarbij je dagen lekker op jouw billen ligt te chillen op het strand of bij het zwembad, of juist voor een iets actievere vakantie waarbij je bergen gaat beklimmen en wandelingen door de natuur gaat maken. Je hebt het verdiend.