Wanneer je een nieuwe vloer wilt gaan leggen in jouw huis, maakt niet uit of het de keuken is, de slaapkamer of eventueel de woonkamer, er zijn altijd een paar dingen waar je op moet letten wanneer je dit gaat doen. Je gaat ook niet zomaar een vloer leggen natuurlijk en het moet wel passen bij het interieur en de leefstijl die je hebt natuurlijk. Want wanneer je kinderen hebt, wil je wel een vloer dat tegen een stootje kan. Allemaal aspecten waar je aan moet denken wanneer je dit gaat ondernemen.

Wat past bij jouw interieur?

Tegenwoordig heb je allemaal interieurs wat gecombineerd kan worden met eigenlijk alles wel. Denk bijvoorbeeld aan een strak interieur met een mooie speelse vloer. Of juist andersom, wanneer je speelse meubels hebt, maar dan een hele strakke vloer pakt. Je kan natuurlijk ook strak bij strak doen. De keuze ligt geheel bij jou, maar het is natuurlijk wel mooi wanneer je vloer past bij jouw interieur en daarbij ook bij het leven wat zich afspeelt in het huis. Want het geheel moet natuurlijk wel kloppen. Daar gaan we allemaal voor. En anno 2019 heb je super veel keus bij vloeren. Of je nu voor een lichte of donkere vloer gaat, voor stenen of houten vloeren. Het is er allemaal. Dus er is altijd wel een vloer te vinden die goed gaat bij jouw interieur.

Het leven wat zich afspeelt in het huis, of ruimte.

Wanneer je een vloer kiest voor de slaapkamer, dan ga je natuurlijk anders kijken dan een vloer die in de woonkamer komt te liggen. Want in beide kamers wordt een verschillend leven gespeeld. Ook voor de inwoners van het huis. Want heb je kinderen, dan heb je andere vissen voor jouw vloer dan wanneer je geen kinderen hebt. Hier moet je goed over nadenken. Ook wanneer je huisdieren hebt hou je hier natuurlijk rekening mee. Want heb je een dier dat veel verhaard, dan wil je niet een vloer waar dat super goed op te zien is, of juist wel zodat je gelijk actie kan ondernemen. Thuis hebben wij een witte hond met een donkere vloer en overal waar je kijkt zie je de haren zelfs wanneer je net hebt gestofzuigd en je draait om, liggen er gelijk weer haren dit kan best wel zorgen voor wat irritaties en je wilt niet de gehele dag geïrriteerd naar jouw vloer kijken.

Dus waar let jij op bij het kiezen van een nieuwe vloer?