Mijn man en ik gaan in 2020 verhuizen naar Zuid-Holland. De keuze is gebaseerd op het uitbreiden van ons gezin en dichterbij onze familie wonen. Wij vinden familie heel belangrijk. De plek waar wij gaan wonen is in Ridderkerk, dicht bij de stad Rotterdam.

Ontmoeting

Rotterdam is de stad waar ik als kleine meid ben opgegroeid. Ik heb hier 18 jaar gewoond tot ik op een gegeven moment naar Amsterdam verhuisde voor de studie. Hier ontmoette ik Jeroen. Jeroen en ik studeerde allebei aan de Hogeschool van Amsterdam. Op een avond besloten wij allebei naar onze stamkroeg te gaan met onze vriendengroep. Halfdronken sprak Jeroen mij aan en ik was ook een beetje van de kaart. Wij hadden nummers uitgewissel en voor wij het wisten, woonden wij bij elkaar. Zo snel kan het gaan.

Wij besloten op onze 30e om naar regio Rotterdam te verhuizen. Beide onze families wonen daar. Ik was nog opzoek naar een baan dus ging ik zoeken bij vacatures Ridderkerk. Lekker dicht in de buurt, dacht ik! Jeroen heeft een baan in Rotterdam, dit komt goed uit.

Familie

Wat voor ons onwijs belangrijk is, is familie. Ieder jaar organiseren wij een familieweekend. Dit jaar hadden wij georganiseerd dat wij naar Terschelling gingen. Ik kan niet wachten om een gezin te starten zodat zij binnenkort ook meekunnen. Dat is mijn droom.

Dit is mijn vaders kant van de familie. Jammer genoeg heb ik weinig tot geen contact meer met mijn moeders kant van de familie. Eigenlijk zien wij elkaar alleen nog maar op begrafenissen of op trouwerijen.

Ons droomhuisje

In 2020 gaan Jeroen en ik het helemaal anders aanpakken. Ons huis moet een industriële look krijgen en een tuin is een echte must! Wij hebben allebei een voorkeur voor een strakke gietvloer en een leren bank. Vooral warmte creëren vinden wij belangrijk, zo proberen wij dekens en een kleed te combineren.

De badkamer krijgt meer een landelijke stijl. Een losstaand bad en een gouden kraan maken het helemaal af. Twee mooie stenen wasbakken en een grote ronde spiegel. Zo ziet onze ideale badkamer eruit.

En wat betreft de keuken? Ons ideale beeld is toch wel een keukeneiland, volledig zwart met een marmeren blad. Het moet wel industrieel blijven dus er komt een grote oud-fabriek lamp te hangen boven het keukeneiland.

Jeroen en ik zijn ervan overtuigd, dat als je in iets geloofd, het ook zeker gaat lukken. Wij hebben hard gespaard om dit plaatje compleet te maken. Ik opzoek naar een nieuwe vaste baan en Jeroen die een promotie heeft gekregen.

Laat het jaar 2020 maar beginnen.